Açık Eski Kaşarlar
Pastörize koyun sütü, keçi sütü, inek sütü, peynir mayası, tuz. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir. (0°C) ile (+2°C) arasında muhafaza edilmelidir.Laktoz İçerir...
360,00 ₺
Vergiler Hariç:360,00 ₺
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, pul biber. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir.0°C ile 10°C arasında muhafaza ediniz.Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir...
342,50 ₺
Vergiler Hariç:342,50 ₺
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, fesleğen. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. 0°C ile 10°C arasında muhafaza ediniz.Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir...
342,50 ₺
Vergiler Hariç:342,50 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, trüf yağı, tuz. Kuru maddede %45 süt yağı içerir. Üretim tarihinden itibaren en az 180 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir.0°C ile 10°C arasında muhafaza ediniz.Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir...
342,50 ₺
Vergiler Hariç:342,50 ₺
Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası, Tuz (Nacl), Peynir Kültürü. Üretim tarihinden itibaren 120 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (0°C) ile (+4°C) arasında muhafaza edilmelidir.Laktoz İçe
rir...
325,00 ₺
Vergiler Hariç:325,00 ₺
Koyun Sütü %45,Keçi Sütü %40,İnek Sütü %15, Peynir Mayası,Tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir. Üretim tarihinden en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir.(0°C) ile (+4°C) arasında muhafaza edi
lmelidir.Laktoz İçerir...
537,25 ₺
Vergiler Hariç:537,25 ₺
Koyun Sütü %45,Keçi Sütü %40,İnek Sütü %15,Peynir Mayası,Tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun üretilmiştir. Üretim tarihinden en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. 2°C ile 4°C arasında m
uhafaza ediniz.Laktoz içerir...
575,00 ₺
Vergiler Hariç:575,00 ₺
Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası, Tuz (Nacl), Peynir Kültürü. Üretim tarihinden itibaren 120 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+2°C) ile (+4°C) arasında muhafaza edilmelidir.Laktoz İ
çerir...
325,00 ₺
Vergiler Hariç:325,00 ₺
Pastörize inek sütü (%70), keçi sütü(%15), Koyun sütü (%15), Peynir mayası, tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. +2°C / +4°Cde Muhafaza Ediniz.Laktoz İçerir...
390,00 ₺
Vergiler Hariç:390,00 ₺
Pastörize İnek Sütü,Peynir Mayası,Tuz,Peynir Kültürü. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Kuru madde oranı en az %45tir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir.(+2°C) ile (+4°C) arasında muhafaza ed
ilmelidir.Laktoz İçerir...
375,00 ₺
Vergiler Hariç:375,00 ₺
Gösterilen: 1 ile 10 arası, toplam: 10 (1 Sayfa)