Köy Peynirler
Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası, Stabilizör (Cacl2) Ve Tuz. Kuru maddede %45 süt yağı içerir. Üretim tarihinden itibaren 90 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+2°C) ile (+4°C) arası
nda muhafaza edilmelidir.Laktoz İçerir...
2.000,00 ₺
Vergiler Hariç:2.000,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz, stabilizatör (kalsiyum klorür). Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun üretilmiştir. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. (+4) ile (+6°C)de muhafaza edip son tüketim tarihinden önce tüketiniz Laktoz içerir...
2.350,00 ₺
Vergiler Hariç:2.350,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz, stabilizatör (kalsiyum klorür). Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun üretilmiştir. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. (+4) ile (+6°C)de muhafaza edip son tüketim tarihinden önce tüketiniz Laktoz içerir...
145,00 ₺
Vergiler Hariç:145,00 ₺
Pastörıze ınek sütü,peynır mayası,peynır kültürü,tuz, stabilizatör (cacl2)0-4 °C muhafaza ediniz. Laktoz içerir...
825,00 ₺
Vergiler Hariç:825,00 ₺
Pastörize İnek Sütü,Keçi Sütü,Peynir Mayası,Tuz. Kuru Maddede Süt Yağı Oranı En Az %45tir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. Son tüketim tarihinden önce tüketiniz. (+4°C) ile (+8°C) arasında muhafaza edilmelidir. Laktoz içerir...
800,00 ₺
Vergiler Hariç:800,00 ₺
Gösterilen: 1 ile 5 arası, toplam: 5 (1 Sayfa)