Menü
Sepetim

· İSTANBUL DIŞI TESLİMATLAR İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ · 0507 246 3386   ·

Açık Klasik Peynirler

Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası ve Tuz. Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Tuz oranı en fazla %6,5dur. Üretim tarihinden itibaren 90 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz. Türk Gıda Kodeksi teb liğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+6°C..
4.900,00 ₺
Vergiler Hariç:4.900,00 ₺
Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası ve Tuz. Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Tuz oranı en fazla %6,5dur. Üretim tarihinden itibaren 90 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz. Türk Gıda Kodeksi teb liğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+6°C)..
4.500,00 ₺
Vergiler Hariç:4.500,00 ₺
Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası ve Tuz. Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Tuz oranı en fazla %6,5dur. Üretim tarihinden itibaren 90 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Son tüketim tarihine kadar tüketiniz. Türk Gıda Kodeksi teb liğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+6°C)..
4.250,00 ₺
Vergiler Hariç:4.250,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. 2°C ile 4°C arasında muhafaza ediniz. Laktoz içerir...
3.850,00 ₺
Vergiler Hariç:3.850,00 ₺
Pastörize Süt,Peynir Mayası Ve Tuz. Üretim tarihinden itibaren 120 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+6°C ) arasında muhafaza ediniz. Laktoz İçerir...
4.000,00 ₺
Vergiler Hariç:4.000,00 ₺
Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası, Tuz. . Kuru Maddede %45 Süt Yağı İçerir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+6°C ) arasında muhafaza ediniz. La ktoz İçerir...
4.250,00 ₺
Vergiler Hariç:4.250,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir kültürü, stabilizatör (CaCl), peynir mayası, tuz (NaCl).(+4°C) VE (+10°C) ARASINDA MUHAFAZA EDİNİZ. Laktoz içerir...
1.650,00 ₺
Vergiler Hariç:1.650,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz. Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmiştir. Kuru maddede en az %45 süt yağı içermektedir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. 100 gr için ortalama ² Besin Değerleri 282,5 kcal/117 kj Yağ: 23 ..
3.750,00 ₺
Vergiler Hariç:3.750,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, ve tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Pastörize edilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir. Üretim tarihinden itibaren en 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. (+2°C) ile (+4°C ) arasında m uhafaza ediniz. Laktoz içerir...
1.350,00 ₺
Vergiler Hariç:1.350,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, ve tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Pastörize edilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir. Üretim tarihinden itibaren en 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. (+2°C) ile (+4°C ) arasında m uhafaza ediniz. Laktoz içerir...
4.850,00 ₺
Vergiler Hariç:4.850,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, ve tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Pastörize edilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir. Üretim tarihinden itibaren en 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. (+2°C) ile (+4°C ) arasında m uhafaza ediniz. Laktoz içerir...
5.250,00 ₺
Vergiler Hariç:5.250,00 ₺
Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası, Peynir Kültürü, Stabilizör (Kalsiyum Klorür) Ve Tuz. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C)de muhafaza ediniz.Laktoz İçerir...
4.750,00 ₺
Vergiler Hariç:4.750,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz. Kuru maddede süt yağı oranı %45tir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir. Menşei:Türkiye2°C ile 4°C arasında muhafaza ediniz.Lakt oz içerir...
4.900,00 ₺
Vergiler Hariç:4.900,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz, stabilizatör (kalsiyum klorür). Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun üretilmiştir. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. (+4) ile (+6°C)de muhafaza edip son tüketim tarihinden önce tüketiniz Laktoz içerir...
3.525,00 ₺
Vergiler Hariç:3.525,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz, stabilizatör (kalsiyum klorür). Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun üretilmiştir. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. (+4) ile (+6°C)de muhafaza edip son tüketim tarihinden önce tüketiniz Laktoz içerir...
1.200,00 ₺
Vergiler Hariç:1.200,00 ₺
Işıl İşleme Tabi Tutulmuş İnek Sütü,Peynir Mayası Ve Tuz,Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+6°C ) arasında muhafaza ediniz. Laktoz İçerir...
4.900,00 ₺
Vergiler Hariç:4.900,00 ₺
Pastörize İnek Sütü,Peynir Mayası,Stabilizör(Kalsiyum Klorür),Sofra Tuzu,Koruyucu(Potasyum Sorbat). Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+10°C ) arasında muhafaza ediniz. Laktoz İçerir...
2.975,00 ₺
Vergiler Hariç:2.975,00 ₺
Pastörize İnek Sütü,Peynir Mayası,Stabilizör(Kalsiyum Klorür),Sofra Tuzu,Koruyucu(Potasyum Sorbat). Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+10°C ) arasında muhafaza ediniz. Laktoz İçerir...
990,00 ₺
Vergiler Hariç:990,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir. (+2°C) ile (+4°C) arasında muhafaza edin iz. Laktoz içerir...
4.500,00 ₺
Vergiler Hariç:4.500,00 ₺
Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası, Tuz,Kuru Maddede Süt Yağı Oranı En Az %45, Tuz Oranı En Fazla %6,5dur. Üretim tarihinden itibaren en az 6 ay olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Türk Gıda Kode ksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C) il..
5.000,00 ₺
Vergiler Hariç:5.000,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz ve stabilizatör (CaCl). Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir.(+2°C) ile (+4°C) arasında muhafaza ediniz. Laktoz içerir...
800,00 ₺
Vergiler Hariç:800,00 ₺
Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası Ve Tuz,Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Üretim tarihinden itibaren 270 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+2°C) ile (+4°C) arasında muhafaza e dilmelidir.Laktoz İçerir...
5.650,00 ₺
Vergiler Hariç:5.650,00 ₺
Pastörize İnek Sütü, Maya Ve Tuz,Kuru Maddede Minimum %45 Süt Yağı İçerir. Üretim tarihinden itibaren 180 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+6°C) arasında muhafaza edilmelidir. Son t üketim tarihinden önce tüketilmelidir. Lakto..
6.000,00 ₺
Vergiler Hariç:6.000,00 ₺
Pastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede süt yağı oranı %45tir. Üretim tarihinden itibaren en az 270 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi Peynir tebliğine uygundur. 2°C ile +4°C arasında muhafaza ediniz.Laktoz  içerir...
4.300,00 ₺
Vergiler Hariç:4.300,00 ₺
Pastörize inek sütü,peynir altı suyu ve tuz. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C)de saklayınız. Laktoz içe rir...
4.500,00 ₺
Vergiler Hariç:4.500,00 ₺
Gösterilen: 1 ile 25 arası, toplam: 25 (1 Sayfa)