TUZLU AROMA, YUMUŞAK KIVAM
Tel tel ayrılan yapısıyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Aksa Çeçil Peyniri, doğal ve yöresel tatlardan vazgeçemeyenlerin sofralarına ekleniyor.
Kendine has tuzlu aroması ve yumuşak kıvamı sayesinde kahvaltı saatlerinde lezzet dolu anlar yaşamanıza yardım ediyor.
Dilerseniz Karadeniz bölgesinin meşhur yemeği mıhlamanın yapımında kullanarak enfes bir lezzet ortaya koyabilir ve bazlama eşliğinde konuklarınıza ikram edebilirsiniz.
Anadolu'dan Gelen Lezzet
Kendine özgü şekle ve tel tel yapıya sahip olan yöresel bir peynirdir.
Diyarbakır yöresine ait meşhur örgü peyniri tuzludur. Ancak az tuzlu tercih ediyorsanız ılık suda birkaç dakika beklettikten sonra yemeniz önerilir.
Kahvaltılarda, salatalarda ya da kızartarak afiyetle yenebilir.
Eşşiz Doğal Lezzet
Lezzetini sütün doğallığından alan, yemeklerde ve tatlı ve tuzlu hamur işlerinde Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Kokusu ile iştah kabartan tereyağı, sabah kahvaltılarında ekmek üstünde, günün diğer öğünlerindeyse yemeklerde sizi karşılıyor.
Arzu edilen miktarda parçalara bölünerek buzdolabınızın alt kısmında kullanıma hazır olarak bekletebilir, kalanını dipfrizde saklayabilirsiniz.
TUZLU ArOMA YUMUŞAK KIVAM