Açık Koyun Peynirler
Pastörize Koyun, Keçi Ve İnek Sütü, Peynir Mayası Ve Tuz İlave Edilerek Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine Uygun Olarak Üretilmiştir. Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Ambalajı açıldıktan sonra 7 gün içinde tüketiniz. Üretim tarihinden itibaren 120
c gün olgunlaştırılarak üretilmi
tir. (+2°C) ..
8.000,00 ₺
Vergiler Hariç:8.000,00 ₺
Pastörize Süt (%50 Koyun Sütü, %45 Keçi Sütü, %5 İnek Sütü Peynir Mayası (Şirden) Ve Tuz (İyotsuz). Üretim tarihinden itibaren 90 gün olgunlaştırıldıktan sonra piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. (+4°C) ile (+6°C) aras
ında muhafaza edilmelidir. Laktoz İçerir...
7.500,00 ₺
Vergiler Hariç:7.500,00 ₺
Gösterilen: 1 ile 2 arası, toplam: 2 (1 Sayfa)