Menü
Sepetim

EFENDİGİL

Süt, peynir mayası (Sığır ve/ veya kuzu şirdeni) ve tuz. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. 100 g için ortalama: Enerji (Kcal): 622,9 kcal Toplam yağ (g): 45 g Doymuş yağ (g): 0g Karbonhidrat (g): 1g Şe..
450,00 ₺
Vergiler Hariç:450,00 ₺
Akkaraman Koyunundan Elde Edilen Çiğ Sütten Veya Akkaraman Koyununun Sütüne En Fazla %5 Oranında Morkaraman Koyun Sütü Veya Keçi Sütü Karıştırılarak Üretilir,Süt, Maya (Kuzu Veya Buzağı Şirdeni), Tuz, Kuru Maddede En Az %45 Süt Yağı İçerir. Tuz oranı en f azla %5tir. Üretim tarihinden itibaren en az..
500,00 ₺
Vergiler Hariç:500,00 ₺
Süt, peynir mayası (sığır şırdanı), tuz. Mevsimine göre koyun, keçi sütünden üretilmiştir. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir. Türk Gıda Kodeksi tebliğine uygun üretilmiştir. 100 g için ortalama: Enerji (Kc al): 622,9 kcal Toplam yağ (g): 45g Doymuş y..
235,00 ₺
Vergiler Hariç:235,00 ₺
Süt, peynir mayası (sığır ve/veya kuzu şirdeni), tuz. Akkaraman koyun sütü veya Akkaraman kooyun sütüne en fazla %5 oranında Morkaraman koyun sütü veya keçi sütü ilave edilerek üretilmiştir. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak tüket ime arz edilir. Çiğ sütten üretilmiştir. (-1..
470,00 ₺
Vergiler Hariç:470,00 ₺
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)